0
Arculattervezés
Arculattervezés
Arculattervezés
Arculattervezés
Arculattervezés

Arculattervezés

Miért fontos az arculatterv?

Minden ügyfél először cégünk arculatával találkozik és csak ezután a forgalmazott termékkel. Az arculat cégünk külső és belső megjelenése, egyben egy üzenet, melyet céljainkról és cégünkről mutatunk leendő és meglévő ügyfeleinknek. A céges arculatnak úgy kell megragadnia a vásárlókat, hogy közben világosan megmutassa mivel foglalkozunk. Lehet nekünk bármilyen profi termékünk, ha az ügyfél könnyebben észreveszi és megjegyzi a konkurenciát, mert az ő arculata sokkal jobban megragadja figyelmét.


A vállalati arculat a cég külsejének grafikai megjelenése( logo, színvilág, munkaruha, névjegykártya, weboldal, levélpapír, stb...) és a vállalat filozófiája, imázsa, stílusa és magatartása együttesen, mely azonosul a grafikai megjelenéssel ezzel biztosítva, hogy a megfelelő üzenet eljut a vásárlókhoz.
Több éves tapasztalattal a hátuk mögött vállaljuk kis- és középvállalkozások grafikai arculatának tervezését, mely az ön céljainak megfelelő értékeket juttatja el célcsoportjához.

A Dekorpont vállalja, hogy nálunk készíttetett vagy már meglévő arculatához igazodó reklámeszközöket tervez. Kérjen árajánlatot és munkatársunk felkeresi önt!

Rendelés

Darabszám:


Grafikai tervezést kérek