0
Egyedi tapéta
Egyedi tapéta
Egyedi tapéta
Egyedi tapéta
Egyedi tapéta
Egyedi tapéta

Egyedi tapéta

Márka:

Egyedi prémium tapéta, avagy öntapadós dekorációs textil.

Áraink négyzetméterben értendők. 

A megadott ár 1 négyzetméterre vonatkozik. Az ár tájékoztató jellegű.

Megrendelés esetén az elküldött kép ellenőrzése, és pontos méret egyeztetése  után pontos árajánlatot adunk.

A tapéta részleteit 2 cm átfedéssel gyártjuk.


Tapétáinkat HP Latex környezetbarát technológiával készítjük, melynek köszönhetően magas a nyomat UV és karcállósága, akár óvódákban is használhatók.

Szerkesztésben, megfelelő felbontású kép keresésében nagyon szívesen segítünk, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

10 négyzetméter feletti rendelés esetén egyedi kedvezményt tudunk biztosítani. 


 A Gekko-tex egy oldószeres és latex technológiával is nyomtatható, matt öntapadó textil alapanyag, mely felhasználási területeinek szinte csak a képzelet szabhat határokat.

Leggyakoribb felhasználása természetesen a faldekoráció

Könnyebb felhelyezni, mint a hagyományos tapétaragasztós fali tapétákat, mivel nem kell hozzá plusz ragasztó.

Kiválóan feltapad vakolt vagy festett falra is, gyűrődés, légbuborék vagy illesztési probléma esetén könnyen visszahúzható és a hiba látható sérülés nélkül kiigazítható, így laikusok is könnyedén tudnak vele dolgozni. 

Több hónap vagy év utáni végleges eltávolításkor az eredeti festés/vakolás minőségétől függ, hogy a Gekkotex-szel együtt nem távolítjuk-e el a festés vagy a vakolat egy részét is. Frissen festett/vakolt fal esetében a Gekko-tex kihelyezése előtt meg kell várni a felület és az alatta lévő rétegek teljes kiszáradását, ellenkező esetben a megfelelő tapadás nem lesz biztosított és a dekoráció a sarkoknál elkezdhet elválni a faltól.

Amellett, hogy öntapadós alapanyag lévén a Gekko-tex felragasztható szinte bármilyen sima felületre, pl. bútorlapra, speciális alkalmazásként ideiglenes rajtszámként is találkozhattunk már ezzel a fajta alapanyaggal, például a barcelonai 2013-as vizes vb-n is, ill. több, kisebb-nagyobb itthoni sport eseményen. Előnye, hogy könnyen felragasztható/leszedhető, megspórolva a rajtszámok körülményes, ronda és balesetveszélyes biztosítótűvel való rögzítését.


Rendelés

Árak:

Nettó: 10 157 Ft/m2
Bruttó: 12 900 Ft/m2

Darabszám:


Grafikai tervezést kérek