0

DEKORPONT.HU - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ADATVÉDELEM

Az érvényes megrendeléshez az űrlap adatok hiánytalan kitöltése szükséges. Megrendelőinknek meg kell adniuk személyes adataikat a rendelés során. Adataikat kizárólag a rendelés teljesítése és az esetleges kapcsolatfelvétel céljából kérjük el. Vásárláskor beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, a termék készítéshez szükséges mértékben használjuk fel. A termékek postázását követően a feltöltött képeket adatbázisunkból töröljük. Részletes Adatvédelmi Tájékoztatónkat ITT találja.

ELÁLLÁS JOGA:

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben és a 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet 29-es paragrafusában foglaltak az irányadóak. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával: Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedi fényképes ajándéktárgyak), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Az internetes rendelés a Ptk. szabályai szerinti vásárlásnak minősül. Mielőtt a Megrendelő véglegesítené megrendelését fontolja meg vásárlását, épp úgy, mint ahogyan azt egy hagyományos boltban tenné. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is Vevőt terhelik.

A https://dekorpont.hu/ oldalain megjelenő összes kép, szöveg és grafikai elem, valamint azok struktúrája az http://www.dekorpont.hu szellemi terméke. Bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a szerzői jogok tulajdonosainak írásos engedélyével történhet meg. Egyedi termékeket nem készítünk el olyan feliratokkal, képekkel amelyek:

 • szerzői jog védelme alatt állnak
 • bárki személyiségi jogait sértenék
 • tiltott önkényuralmi jelképeket ábrázolnak

A https://dekorpont.hu semmilyen felelősséget nem vállal a feltöltött képekkel kapcsolatban keletkező esetleges jogvitákban, az említett esetekben minden felelősség a megrendelőt terheli. A weboldalunkon esetleges elírásokért, pontatlanságokért, és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett félreértésekért nem vállalunk felelősséget. Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk felmerülése esetén az Eladó részéről minden kártérítési felelősség ki van zárva. A jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

Bármely egyéb a webáruház működésével, a megrendeléssel vagy a szállítással kapcsolatos kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat!

Figyelmeztetés:

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a rendeléskor a Megrendelő által használt megjelenítő színprofilja eltérhet a nyomtatott anyag színeitől. Az ezzel kapcsolatos eltérésekért - mely nem hibás teljesítésből fakad - nem tudunk felelősséget vállalni.

Eladó adatai:

Pál Lajos egyéni vállalkozó

 • Székhely: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 20.
 • Nyilvántartási szám: 5751184
 • Nyilvántartásba vételi hatóság: Füzesgyarmat Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
 • KSH szám: 44727086-7420-231-04
 • Adószám: 44727086-2-24
 • Bankszámlaszám (K&H Bank): 10402661-50527086-65691000

Tárhelyszolgáltatónk:

 • Név: Magyar Hosting Kft.
 • Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
 • Online elérhetőség: info@mhosting.hu

Kiszállítás az ország egész területére

Ne jelentsen gondot, hogy telephelyünk Füzesgyarmaton van! Az ország egész területére néhány napos átfutással küldjük a megrendelt termékeket.